Bornova Koleji covid-19’a karşı aldığı önlemlerle “TSE Okulum Temiz Belgesi” ile belgelendirildi.
Ağaç ve orman vatanın süsü, canlıların nefesi ve sağlığın yegane garantisidir. Bu sebeple ağaç dikmek Yüce Dinimizde ibadet sayılmıştır. Dinimizde insanların faydalanması için yapılan her iş ibadettir. Dikilen her ağaçtan, ekilen her mahsulden kurt, kuş, insan bütün canlılar faydalanır. Bütün canlıların nefes kaynağı ormanları koruyup, geliştirerek geleceğe daha yeşil bir dünya bırakmak her bir ferdin asli görevlerindendir.
TEBRİKLER YUSUF KAĞAN
İDARECİLERİMİZ OKULUMUZU GEZİP, EĞİTİM SİSTEMİMİZ HAKKINDA BİLGİ ALDI.
TDV FERDA KOLEJİ 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR
43. KOMAŞ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTIMIZ 3 TEMMUZ 2020'DE YAPILACAK.
UZAKTAN EĞİTİM ALT YAPIMIZ TAMAMLANDI
1 ALTIN, 1 GÜMÜŞ, 3 BRONZ MADALYA OKULUMUZA
Çimentaş Anadolu Lisesi öğrencileri okulumuzda konser verdi.
ÖĞRENCİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA
60 METRE KOŞUDA ŞAMPİYON ÖĞRENCİMİZ
ÜLKEMİZİ AMERİKA'DA TEMSİL EDEN TEK OKULUZ
KOMAŞ AŞ GENEL MÜDÜRÜ NECMETTİN KARATAŞ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ
MEB'DEN OKULUMUZA ZİYARET
Bornova Koleji öğrencileri 3D yazıcıyla protez kol üretti
Engelli bireyler de toplumun bir parçasıdır. Yarınların bizlere ne getireceğini bilemeyiz.
Okulumuzda yürüttüğü başarılı eTwinning projeleriyle Ortaokul müdür yardımcımız Şebnem Şen Aksoy Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleriyle ödüllendirilmiştir.