Bornova Koleji ve Bayraklı Anaokulu ile İzmir’de uzun yıllar binlerce öğrenci ve veliye hizmet veren Türkiye Diyanet Vakfı iştiraki KOMAŞ AŞ’nin geçtiğimiz günlerde bünyesine dahil ettiği TDV Ferda Kolejinin idarecileri okulumuzu ziyaret etti.

TDV Ferda Koleji Genel Müdürü Leyla Erdoğan, Genel Müdür Yardımcıları Şükrü Kanıbol ve Bilal Selçukbiricik. İlkokul Müdürü Tuğba Erdem, Ortaokul Müdürü Mustafa Kaya, Lise Müdürü Yener İnan, İdari ve Mali İşler Müdürü Cafer Yılmaz’ın katıldığı ziyarete KOMAŞ A.Ş. Eğitim Müdürü Rıza Budak ve Kampüs Müdür Vekili Hasan Tay ile Lise Müdürü Alper Abay ve Ortaokul Müdürü Güven Gülkaya ev sahipliği yaptı.

Misafirlerimizin iki günlük programının ilk günü okul yemekhanesinde hep birlikte yapılan kahvaltı ile başladı. Sonrasında kampüsü gezen TDV Ferda Koleji idarecileri okul yöneticilerimizden yapılan sunumlarla eğitim, öğretim çalışmalarımız, fiziksel imkanlar ve faaliyetlerimiz hakkında bilgi aldı. Programın ikinci gününde ise Özel Bayraklı Anaokulumuz ziyaret edildi. Okul Müdürü Serap Erkılıç, anaokulunda yapılan çalışmaları anlattı.

Ziyarette Kampüs Müdür Vekilimiz Hasan Tay ve okul müdürleri tarafından misafirlerimize hediyeler takdim edildi.